OBRIM CONVOCATÒRIES PELS CURSOS PRESENCIALS 2021 – 2022

Si voleu estudiar amb nosaltres l’any vinent, ara comencem els processos d’inscripció. Els llocs són comptats i ja hi ha gent apuntada.

Tenen preferència les persones que esteu a un curs virtual o que vénen recomenades, perquè això vol dir que ja coneixen el nostre mètode i la nostra manera de fer.

Si heu d’avisar algú, ara és el moment.

XERRADA INFORMATIVA PER ZOOM AMB LA LOLITA:

21 de maig de 4 a 5h de la tarda.

Si us hi voleu inscriure només ens heu d’avisar a cursoslolita@gmail.com

QUINS CURSOS HI HA I QUI S’HI POT INSCRIURE:

  1. Hi ha dos primers en català i un en castellà. Adreçat a persones que vulguin escriure una novel·la, un assaig narratiu, una crònica novel·lada o un text autobiogràfic. Tant si comencen de zero com si no. El curs està pensat no només per aprendre a escriure sinó per ajudar-vos a millor l’escriptura. No cal cap nivell previ, sinó compromís i curiositat.

2. Hi ha vivers en català i en castellà per a novel·les gairebé acabades. Hi tenen un accés preferencial les persones que surten del Segon Curs d’hivern de Novel·la Presencial; però també hi poden accedir persones amb una novel·la gairebé acabada o molt, molt avançada.

3. Obrim dos nivells per a adolescents i preadolescents. Un de 10 a 14 anys i l’altre de 15 a 17. Aquest és un curs nou! I té dos nivells: el primer de setembre a desembre i el segon de febrer a maig. Les classes són per zoom un parell de tardes al mes. I duren 50 minuts cadascuna.

4. La xerrada de segon la farem l’11 de juny. Si sabeu que us hi voldreu apuntar, ja podeu reservar el vostre lloc. Segon Curs d’Hivern de Novel·la està adreçat a les persones que heu fet primer al campus presencial, però també a qui hagi acabat els nivells primers i segon del Programa de Novel·la Online.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s