Lolita: una bèstia literària.

Ens agrada saber què pensen les nostres alumnes i els demanem que ens parlin de la seva experiència literària.

El mètode Lolita va molt més enllà d’aprendre a escriure. Traspassa la línia del que les paraules poden dir. Molt lentament, et va desgranant el que tu ja ets, que és el que realment faràs servir per escriure. Les seves classes t’obren els ulls i t’alimenten l’ànima. Et fan viure la literatura en estat pur. Amb la Lolita descobriràs un món, on el rigor i l’exigència et conduiran cap a la millor novel·la possible. Sense oblidar el riure i el passar-ho bé a cada pas. Et transmet confiança i força. I et fa creure que escriure una novel·la és possible. La literatura se’t cola subtilment en el teu dia a dia. Et va transformant a poc a poc, et fa vibrar, t’atrapa i et retorna a la vida. Converteix les teves vulnerabilitats en quelcom molt valuós, en el teu motor per a escriure.

La Lolita és una bestia literària, t’acompanya i et guia d’una manera molt personalitzada en el teu procés. En un entorn agradable, al costat d’un grup reduït, on et sentiràs segur i els teus companys seran un element més que t’ajudaran a treure el millor de tu.

I tot això, ho fa amb una gran dosis de generositat que difícilment li podré retornar. Per a mi és una gran sort que la Lolita i la literatura s’hagin creuat en el meu camí. Recomano a tothom que tingui la inquietud de dir la seva que no s’ho pensi, en el campus Lolita l’esperen. Gràcies.

Imma Clopés. Abril 2021

Estudiant del Curs d’hivern de novel·la presencial 20-21

Un comentario sobre “Lolita: una bèstia literària.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s